Четвер, 25.04.2024, 03:26
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 10 » Свято самоврядування
09:35
Свято самоврядування

   У переліку дат, які вписані в календар є досить значиме –  День місцевого самоврядування.

   І сьогодні варто сказати, що це не лише професійне свято тих, хто захищає, відстоює інтереси людей, а й являється свідченням значимості кожного громадянина, який є часткою самоврядування, є захисником, носієм і представником влади.

  7 грудня відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята народовладдя – Дня місцевого самоврядування.

Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів усіх рівнів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, ветеранів місцевого самоврядування, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування району.

  Щирими словами привітань звернулись до присутніх голова районної ради Олександр Поліщук та голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук. У своєму вітальному слові Юрій Ковальчук наголосив, що День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і всіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного району, дбають про його розквіт і зростання. Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальними громадами сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів. З нагоди професійного свята він побажав колегам здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності. Найдостойнішим вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради.

  Продовженням свята стали творчі виступи аматорів - Анастасії Болюх, Володимира Сороки, Ірини Швороб, Олександри Шумик та народного аматорського вокального тріо "Оріана" (керівник Оксана Денисюк).

Переглядів: 399 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz