П`ятниця, 26.04.2024, 00:35
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 10

   У приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки діє щорічна обласна мистецька акція «Великодня писанка». Майстри-писанкарі Рівненщини на розсуд глядача представлять роботи різних технік виконання.

   Гощанщину представила майстриня - писанкарка Наталія Солімчук з Терентієва. Кожна писанка, створена вправними руками пані Наталії, викликає захват продуманою композицією, яскравим органічним поєднанням кольорів, довершеною технікою і позитивною енергетикою.

  «Писанка — це своєрідна медитація, що вимагає не тільки володіння старовинною технікою, але й духовного піднесення, вивчення історії та магії цього давнього мистецтва. Колись писанкарки усамітнювалися для належного виконання цієї роботи. Я теж роблю це на самоті, бо коли берешся за яйце і писачок, то треба щоб тебе ніщо не відволікало, щоб вкласти у це заняття свою душу» - впевнено ствердила майстриня. Недаремно кажуть, що писанка передає стан майстра.

   Виставкова композиція триватиме майже увесь місяць – до 22 квітня.

Переглядів: 437 | Додав: goscha_kit | Дата: 10.04.2018 | Коментарі (0)

 

Світлина від Відділ культури і туризму Гощанської райдержадміністрації.

      На рівенщині створили туристичний квест під назвою на "Власні очі". Як повідомляє портал "Рівненщина туристична", проект створили, щоб розкрити туристичний потенціал області і зацікавити молодь на власні очі побачити історичні та природні пам'ятки Рівненської області.

     За умовами квесту, учасники гри мають відвідати туристичні об'єкти, які беруть у ній участь, та вклеїти спеціальні авторські марки-малюнки у власний "Паспорт мандрівника". Марки та паспорт можна придбати біля туристичних об'єктів або на сайті http://travel-passport.com.ua. Для того, щоб узяти участь у квесті також необхідно заповнити реєстраційну форму. Конкурс буде проходити у період з 1 квітня по 31 жовтня 2018 року. Більш детальні умови можна дізнатися на сайті порталу "Рівнещина туристична".

Переглядів: 424 | Додав: goscha_kit | Дата: 10.04.2018 | Коментарі (0)

Світлина від Відділ культури і туризму Гощанської райдержадміністрації.     Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту і тому хочеться вірити, що якомога більше наших громадян долучиться до масових заходів за місцем проживання метою яких є прибирання зелених зон та благоустрій території.

    Працівники усіх підрозділів Гощанського відділу культури і туризму долучилися до гарної традиції прибравши, як прилеглі території закладів культури, так і Гощанський парк.

    Саме від людей від їхньої самоорганізації залежить обсяг та якість проведених робіт, тільки гуртом, тільки спільними зусиллями ми будемо жити в селах де ошатні та затишні будинки, чисті вулиці та узбіччя, доглянуті пам’ятники, впорядковані зелені зони.

 

 

Переглядів: 436 | Додав: goscha_kit | Дата: 10.04.2018 | Коментарі (0)


Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz