Четвер, 25.04.2024, 14:30
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 12

   

    7 червня працівники книгозбірень нашого району мали можливість відвідати бібліотеки своїх колег сіл Франівка та Симонів побувавши на семінарі – практикуму «Грані співпраці: бібліотека + громада».

   На території Симонівської сільської ради бібліотекарів рада зустріла голова села Ніна Володимирівна Ткачук та завідувачка дитячим садочком «Сонечко» Надія Климівна Поліщук. Вони зазначили, що співпраця бібліотек на території сільської ради та громади плідна. Адже бібліотекарі неодноразово приймають участь в масових заходах села, допомагають у підготовці та проведені літніх таборів.

   Провідний бібліотекар с. Франівка Марія Лукащук ознайомила своїх колег з напрямками своє роботи та діяльність ліцею для малюків «Бібліомалюк», що діє при книгозбірні за підтримки дитячого садочка «Сонечко».

   Відвідавши публічно – шкільну бібліотеку – філіал с. Симонів бібліотекарів вітальним словом зустріла директор Симонівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст.» ДНЗ Самолюк Світлана Миколаївна. Вихованці навчального закладу підготували для гостей музичну композицію, для бібліотекарів прозвучали вітальні слова, а найменші вихованці станцювали вітальний танок.

   Бібліотекарі Жанна Мельник та Лариса Власюк презентували портфоліо трудової діяльності. Зазначили роботу на допомогу навчально виховному процесу на допомогу школярам та педагогічному колективу.

Переглядів: 316 | Додав: goscha_kit | Дата: 12.06.2018 | Коментарі (0)

   Результат пошуку зображень за запитом "юні читачі"

  І знову ж у нас переможці. Як приємно знати що творчість і талант користувачів книгозбірень Гощанського району цінується і за його межами. Уже 4 рік як традицією стала участь наших читачів в ХХI обласному фестивалі власної дитячої поезії «Провесінь - 2018», організованого Березнівською центральною районною дитячою бібліотекою спільно з відділом у справах сім’ї та молоді райдержадміністрації, редакцією газети "Надслучанський вісник".

Переглядів: 356 | Додав: goscha_kit | Дата: 12.06.2018 | Коментарі (0)

Цьогоріч виповнюється 367 років знаменитій Берестецькій битві

У 1651 році поблизу міста Берестечко, сіл Пляшева, Острів, Солонів, Рідків та Митниця козаки та селяни під час національно-визвольної боротьби зійшлися у смертельному бою з поневолювачами рідної землі.

З цієї нагоди на подвір’ї Свято-Георгіївського чоловічого монастиря на території національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви», що у селі Пляшева Радивилівського району, відбулась Божественна літургія та панахида за загиблими. Богослужіння очолив святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Переглядів: 354 | Додав: goscha_kit | Дата: 12.06.2018 | Коментарі (0)

    Результат пошуку зображень за запитом "картинка на власні очі"   

   Писатимуть про «Рівненщину туристичну» такі видання як «Міжнародний туризм», «Мандри», «Сегодня», «Ліза», «Магістраль», «Урядовий кур’єр» та Інтернет-портали «Мандрія», «Укртуризм» і «Експерттур». Такий 2-х денний прес-тур чекає на журналістів відомих всеукраїнських видань. Медійники прибули на Рівненщину, аби на собі відчути унікальність нашого краю та популяризувати відпочинок в нашій області.

   До переліку туристичних об'єктів включено пам'ятки нашого району - садиба графів Валевських (смт. Гоща) та архаїчний вітряний млин (с. Красносілля)

Переглядів: 361 | Додав: goscha_kit | Дата: 12.06.2018 | Коментарі (0)

     А хто вже точно щасливий, то це юні таланти, які вибороли першість в районних етапах. Переможець конкурсу представлятиме нашу державу на світовому фестивалі SANREMO JUNIOR в Італії.

Переглядів: 333 | Додав: goscha_kit | Дата: 12.06.2018 | Коментарі (0)


Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz