Середа, 24.04.2024, 05:00
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 31 » 28 серпня з молитвами і патріотичними піснями та розвагами Малинівка відзначила День села.
10:41
28 серпня з молитвами і патріотичними піснями та розвагами Малинівка відзначила День села.

       28 серпня з молитвами і патріотичними піснями та розвагами Малинівка відзначила День села.

    До святкування приєдналися голова Гощанської районної ради Олександр Поліщук , Гощанський селищний голова Микола Панчук та директор ТОВ «Полісся - Гарант» Олег Левінський.

   Розпочалося свято , урочистою Літургією настоятеля церкви Святої великомучениці Параскеви отця Сергія.

    Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляка який воював в зоні АТО та всіх загиблих героїв за волю та незалежність України.

  Звертаючись до талановитих, працьовитих, дружних мешканців Малинівки, голова Гощанської районної ради Олександр Поліщук побажав жителям села миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, а селу - процвітання, стабільності та розвитку. Ваше село красиве і квітуче. Але справжньою його окрасою є люди які проживають в цьому мальовничому селі Малинівка, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки вашим зусиллям, умілим рукам, щоденній праці воно живе, розцвітає та стає ошатнішим- зазначив Олександр Миколайович.

  Привітав громаду та його жителів також Олег Левінський, який побажав жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

  Офіційну частину святкувань відкрила вітальним словом сільський голова Олена Пивоварчук , яка щиро подякувала усім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут, тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, усе село.

    Ведучі розповідали про основні події села, згадували тих людей, які є живими легендами.

Пишається село Малинівка старійшинами, тими людьми, хто найстарший за віком, чиї скроні вкрила сивина, чиї руки в мозолях, а життєва мудрість є прикладом для молодшого покоління. Також на святі вшановували багатодітні сім'ї, привітали новонароджених та учасників у Другій світовій війні.

   Голова районної ради Олександр Поліщук вручив відзнаки президента України Петра Порошенка «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» учасникам бойових дій на Сході України.

   Святковий настрій присутніх підтримували чудові концертні номери у виконанні вокального колективу «Серпанок» клубної установи с.Малинівка, творчого колективу Малатинської сільської ради та учасників художньої самодіяльності села.Продовжили святкову програму аматори сцени: ансамбль української пісні “Веселі свашки», «Терен» районного об'єднання культури і дозвілля та народне аматорське вокальне тріо «Оріана» та інші.

    На думку господарів і гостей, свято села вдалося на славу. Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Світлина від Юрія Калюха.

Світлина від Юрія Калюха.

Світлина від Гощанська районна рада.

 

 

 

 

Переглядів: 465 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz