Четвер, 28.03.2024, 18:21
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Гощанський район славився аматорами народної творчості
09:42
Гощанський район славився аматорами народної творчості

     Кажуть, що кожна людина народжується із зерням таланту, тільки потрібно віднайти час і місце, щоб зерно це проросло і розквітло.

   Наш район славився  аматорами народної творчості, саме вони вплели свій талант у віночок суцвіть із музики і пісні, поетичних рядків і танців  на обласному зональному фестивалі “Таланти твої, Рівненщино”. Цього дня (16 листопада 2016 р.) звітували  не лише кращі аматори Гощанщини, а й представники з Корецького району прибули до центру народної творчості та дозвіллєвої роботи с. Симонів.

   Цей фестиваль-конкурс проводиться в нашому районі вдруге та розділений на  етапи: перший  – відбірковий (зональний)  проходив з червня по серпень і в ньому  взяли участь близько трьохсот учасників. А вже кращі з кращих  і були  заявлені у ІІІ- му зональний етапі на відбірковому концерті для подальшої участі у заключному гала-концерті, який  відбудеться вже на обласній сцені.

    Із привітальним словом до присутніх звернулись заступник директора   Рівненського обласного центру народної творчості та дозвіллєвої роботи  Феодосій Васечко.  Він побажав глядачам отримати позитивні емоції від перегляду, а учасникам - вдалих виступів та завжди досягати поставлених цілей у житті.

    Святковий настрій та творчі здібності дарували самодіяльні артисти: солістка Альона Пацько,  дует гітаристів у складі Артема Кінаха  та Вадима Федчука, хореографічний колектив «Вишеньки-черешеньки», керівник - Оксана Степанюк, фольклорний ансамбль «Садівчани», керівник – заслужений працівник освіти України Неоніла Кубай, гітарист Володимир Сорока, солістка Ірина Макаренко, учасники дитячого вокального ансамблю, керівник  Тетяна Іванова та ансамбль народних інструментів, керівник  Дмитро Мазур, гумор дарувала Оксана Штаб.

 

 

  

Переглядів: 606 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz