Середа, 24.04.2024, 00:38
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 21 » Концерт до Дня медиків
16:05
Концерт до Дня медиків

       Традиційно у  третю неділю червня відзначають професійне свято працівники такої непростої, але необхідної професії – медики.

      Цьогоріч урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника відбувся 16 червня. Святкова зала Гощанського районного центру первинної медико-санітарної допомоги ледь вмістила усіх бажаючих - медичних працівників, представників влади та інших гостей.

     Багато приємних слів лунало цього дня на адресу медиків від Юрія Ковальчука- голови Гощанської районної державної адміністрації, Валентина Бедричука - заступника голови Гощанської районної  ради, Тараса Гоменюка   - заступника  голови Гощанської  районної державної адміністрації та Миколи Панчука - Гощанського селищного голови.   За традицією, на святі, кращим представникам галузі вручили грамоти і подяки — і від керівництва лікарні, і від виконавчої влади. 
         З вітальним словом до колег звернулася Галина Козяр-Грицак - головний лікар Гощанської центральної районної лікарні: «Хочу подякувати усім вам за врятовані життя, за повернуте здоров'я. Особлива шана і вдячність нашим ветеранам за їх знання і вміння, теплоту сердець. Приємно відмітити і наших молодих спеціалістів, які за короткий час роботи у нашому закладі здобули авторитет і повагу гощан. Це не тільки свято медичних сестер і лікарів, це свято усіх, без кого не може функціонувати медична галузь», – зауважила Галина Володимирівна.

   Забувши про свої робочі будні, кожен з них зумів насолодитися  святковм концертом. А розпочав його Володимир Кравчук тематичною піснею «Лікарі», яка, без сумніву,  викликала  яскраві емоції у присутніх.  Щирі оплески та нестримно-щедрі вигуки «Браво!» не вщухали на  адресу і народного аматорського ансамблю  «Терен» та ансамблю української пісні «Барвінок», керівник - заслужений працівник  культури України Анатолій Івасюк. Яскраві виступи звучали від  народного аматорського ансамблю «Веселі свашки», керівник Людмила Калюжна. Дотепного гумору та гарного настрою додали учасники театру мініатюр «Ротунда» (керівник Юрій Марчук). Зворушливо та чуттєво дарувала щирі музині вітання   Руслана Цимбалюк.

      Без сумніву, можна сказати, що цей яскравий захід  залишив у душах медиків миті радості та позитиву. А  по його завершенню у фойє приміщення ще довго лунали щирі слова вдячності лікарям  та привітання зі святом.

Переглядів: 578 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz