Субота, 20.04.2024, 01:31
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 15 » Перший етап Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів
14:58
Перший етап Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів

           У Бабинському клубному закладі в рамках святкування Дня Перемоги 9 травня стартував перший етап Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості.

          Метою проведення конкурсу є вивчення, удосконалення  та активізація діяльності клубних закладів у сільській місцевості, пошук нових форм та методів культурного обслуговування населення, привернення уваги державних органів влади  до проблем культури села, залучення різноманітних груп населення, зокрема талановитої молоді, підвищення художнього рівня  аматорських колективів клубних закладів у сільській місцевості.

          У нашому районі конкурс проводиться втретє. Для участі в ньому кожен сільський заклад готує та надає матеріали про проведену роботу протягом останніх двох років за основними напрямками діяльності з обов’язковим показовим масовим заходом.  

         У Бабинському клубному закладі відкрив концертну програму вокальний ансамбль «Мальви» у складі працівників Бабинського дитячого  садочку та працівників сільської ради (керівник Надія Демчук).

 

  

          У програмі звучали пісні воєнних та післявоєнних років у виконанні вчительського та учнівських ансамблів Бабинської та Підлісецької ЗОШ.

          Учні школи  В’ячеслав Янчук, Юлія Карасьова, Христина Шинкар, Уляна Борис, Марія Лахман, Аліна Мамчур, Марія Осташевська, Влад та Іванна Ососкови декламували вірші про героїчне минуле країни

          Збагатили концертну програму виступи юних вихованців хореографічних колективів  «Мілена» та «Василечки» (керівник Леся Семенюк).

На завершення заходу усім гостям,  людям похилого віку, ветеранам Великої Вітчизняної війни, воїнам-афганцям, дітям війни та солдатським вдовам були вручені квіти.

          Естафету творчого піднесення конкурсу прийняли заклади культури Горбаківської та Посягвівської сільських рад, де відбулося свято  Матері.

          11 травня звітували клубні заклади Горбаківської сільської ради. До всіх присутніх на святковому заході, звернувся  зі словами вітань та найкращими побажаннями Горбаківський сільський голова Володимир Бойко.

           У піднесеному настрої проходила концертна програма за участю аматорських колективів та окремих виконавців, серед яких: народний аматорський хор «Волошки» «ТзОВ СГП ім. Воловікова», фольклорний колектив «Надія»  Томахівського, вокальний колектив  «Козачки» Дорогобузького та вокальний колектив «Лілеї» Горбаківського клубних закладів.

          Пісні, що звучали зі сцени у виконанні солістів Ілони Подобайло, Оксани Штаб та Людмили Карпець, Софії Журби, Орисі Сойко,  Емілії Чмир, Тетяни Андріюк зігрівали душі присутніх у залі.

          Вдячні глядачі супроводжували бурхливими оплесками виступи дітей із дитячого садочка «Дзвіночок» (керівник Лілія Машлай) та дитячого хореографічного колективу «Перлинка»  (керівник Леся Семенюк).

          У Посягвівському клубному закладі на заході були представлені різніпланові танці у виконанні хореографічного колективу «Імпульс»: народний стилізований танець, класичний та хіп-хоп. Загалом, на концерті представлено одинадцять хореографічних постановок за ініціативи керівника Маргарити Рудник. Колектив відзначається виразністю, емоційністю, артистизмом сценічної культури, має гарний потенціал для реалізації своїх задумів. До глядачів з вітальним словом звернувся Посягвівський сільський голова Іван Гавлитюк.

 

          Концертна програма, підготовлена творчими аматорами за участю Наталії Прокопчук та Анатолія Анохіна, юних учасників Ростислав Краєвський, Вікторії Жук, Юлії Пушкін, Наталії Гавлитюк, Марії Прокопчук, Олесі та Наталки Онищуків, Діани та Марійки Романюків.

           Заступник директора РОКД

           Неля Лахман











 











 











 











 











 











 











 











 











 

Переглядів: 1164 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz