Вівторок, 16.04.2024, 19:50
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 18 » Пісня- душа «Оріани»! (Відео з концерту)
10:37
Пісня- душа «Оріани»! (Відео з концерту)

   

  Пісня- душа «Оріани»! Щастя людини – у творчості. Воно є джерелом духовної наснаги, насолоди, що відкривають шлях до храму душі, до краси. Такими щасливими людьми є учасники народного аматорського вокального тріо "Оріана", котрі творять світ краси, примножуючи духовну скарбничку попередніх поколінь, зводячи високо в піднебесся сонцесяйний храм української пісні.

      14 грудня в Гощанському районному об’єднанні культури і дозвілля відбувся святковий концерт, присвячений 20-річчю творчої діяльності народного аматорського вокального тріо "Оріана". За два десятиріччя артисти дарували слухачу численні виступи на різних сценах – від районних до Міжнародних. Репертуар колективу налічує безліч чудових пісень, яких з кожним концертом стає все більше, бо пісня для учасників народного тріо – як святкове намисто, як диво веселкове. Колектив «Оріана» заснований у 1998 році. З самого початку діяв під керівництвом Алли Буби, учасниць Антоніни Грицини та Лідії Ткачук. Талант учасників колективу визнано у 2006 році високим званням – народний. Серед усіх нагород, найдорожче визнання – любов глядачів.

   Час невблаганно летить… Колектив «Оріана» вдихнув розквітом, поповнився новими іменами – Руслани Цимбалюк, Віталії Кривицької та нинішнього керівника колективу – Оксани Денисюк. За участі молодих талановитих учасниць розпочалася нова сторінка колективу та нескінченна смуга успіхів, яким можна присвятити окрему публікацію. З усією історією колективу можна було ознайомитися на екранах ювілейного концерту, переглядаючи фото та відеоматеріали режисера народної аматорської кіновідеостудії "Азалія" - Юрія Калюха.

      Творча зустріч – це нагода для спілкування та спогадів. За усіма успіхами стоять конкретні люди, ті, хто організовує, підтримує, хто вкладає своє серце у працю, бо творчий результат це насамперед плідна робота та жертовність. Тож, у святковий день до ювілярів та усіх присутніх з особливими словами вітання звернувся заслужений працівник культури України, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації - Анатолій Івасюк. 

        Учасниці «Оріани» вражали палітрою репертуару, милозвучність голосів, багатством костюмів, а також радістю, яку випромінювали під час виступів. І звичайно за творчим успіхом стоїть титанічний труд, як учасників колективу, так і керівника. Доречі, творчість Оксани Денисюк поповнилося знаковою подією - запис у програмі «Музичні діалоги» на Рівненському телеканалі «Ритм». Тож, і не дивно, що серед запрошених на свято гостей - Андрій Пастушенко. Поет-композитор, заслужений працівник культури України, відмінник освіти України, професор кафедри хорового диригування Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету, художній керівник народного ансамблю пісні і танцю «Живограй», Голова Рівненського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, член всеукраїнського об’єднання «Просвіта» імені Тараса Шевченка та ведучий телепрограми «Музичні діалоги» - Андрій Семенович у вітальному слові гідно оцінив діяльність колективу та щиро привітав з учасниць ювілеєм.

     Невимушена щира атмосфера сприяла спілкуванню. Слова вітань звучали від голови районної ради - Олександра Поліщука та заступника голови селищної ради - Юрія Сульжука і не з порожніми руками прийшли на свято, а як годиться, з подарунками.

    На великому духовному піднесенні, при палкій підтримці глядачів співочі моменти, пролетіли дуже швидко, й захід почав наближатися до кінця. Теплі слова, адресовані артистам висловили присутні почесні гості Антоніна Грицина та Лідія Ткачук, колишні учасниці колективу, з якими так чи інакше пов’язаний творчий шлях наших ювілярів.

       Народне аматорське тріо «Оріана» – яскрава перлина співочої Гощанщини, яка зігріває глядачів своїм мистецтвом, даруючи їм щастя та насолоду від неповторної краси самобутньої української пісні. Якісно підібраний і продуманий репертуар робить виступи колективу завжди цікавими і змістовними. Через творчу ниву, від самого серця, червоною ниткою проходять українські пісні, бо душа співочого колективу багатогранна і неповторна. Щасти ж тобі і надалі, «Оріано», у твоїй пісенній долі!

Переглядів: 464 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz