Четвер, 25.04.2024, 04:25
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 13 » Щиро зустрічали гостей з Луганщини
10:22
Щиро зустрічали гостей з Луганщини

     12 липня у рамках меморандуму про співпрацю у Гощанський район прибула делегація з Новоайдарського та Білокуракинського районів Луганської області.

Захід відбувся у приміщенні районного центру дітей, юнацтва та молоді де радо  зустрічали гостей. Голова Новоайдарської РДА Віктор Сергієнко та перший заступник голови  Білокуракинської РДА Сергій Щебетенко на знак подяки вручили голові Гощанської РДА Юрію Ковальчуку запашний український коровай та висловили вдячність гощанцям за постійну підтримку жителів Луганської області, а також побажали присутнім на святі миру та добра.

      Зустріч у форматі співпраці не перша, адже представники Гощанщини у травні цього року вже  побували в цих районах на заходах. Так, творчі працівники відділу культури і туризму брали участь у фестивалі-конкурсі та здобули гран-прі, а переможцем номінації «Приз глядацьких симпатій» став Дмитро Мазур - викладач районної школи мистецтв, Юлія Карманюк – керівниця народного аматорського ансамблю української пісні «Веселі свашки» отримала нагороду в номінації «Поширення українського фольклору». Тодішній конкурс відбувся у Білокуракинському будинку творчості дітей та юнацтва, а переможці конкурсу, взяли участь у гала-концерті на майданчику перед місцевим будинком культури. У рамках візиту Гощанської делегації до Луганської області, за сприяння голови Білокуракинської районної державної адміністрації, відбувся того дня і круглий стіл.

    Тож, наразі гостинно вітали делегацію, а з щирим словом до присутніх звернувся голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук подякував гостям за плідну співпрацю та висловив сподівання, що це не останній їх візит до нашого району. Користуючись нагодою  очільник району вручив гостям запрошення взяти участь у щорічному вже восьмому обласному фестивалі народної творчості, історії та побуту «Красносільські вітряки», що проходить у селі Красносілля Гощанського району.

Заряд енергії,  емоції та гарний настрій дарували аматори з Луганщини - Катерина Крикун і Максим Проценко, а майстерне виконання української пісні та особливий колорит додав виступ фольклорного жіночого гурту «Айдарія».

Одразу ж після візиту у Гощанський район делегація з Луганщини поїхала до міста Корець, де візьме участь у обласному відкритому фестивалі народної творчості «Зелене Купало в літо упало».

Світлина від Гощанська районна державна адміністрація.

Світлина від Гощанська районна державна адміністрація.

Світлина від Гощанська районна державна адміністрація.

 

 

 

 

Переглядів: 384 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz