Середа, 24.04.2024, 00:53
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 18 » Святий Миколай завітав з подарунками
11:45
Святий Миколай завітав з подарунками

Свято Миколая з особливим нетерпінням чекають усі маленькі українці, бо воно пов’язане з подарунками, веселощами та гарним настроєм.

    Святково і гамірно було в районному об’єднанні культури і дозвілля 17 грудня, адже   напередодні дня Святого Миколая для малечі організували  ряд театралізованих ранків. Працівники відділу народної творчості, Гощанського районного об’єднання культури і дозвілля докладали чимало зусиль, аби театралізоване свято стало незабутнім для кожної дитини, дарувало радість.

Головного гостя цього свята чекали  діти цілий рік, тож  Святий Миколай не забарився. Та дорогою з ним  сталася прикра пригода: Капосниця  підмовила Ябіду і вони вкрали мішок з подарунками.  На допомогу Миколаю прийшли Ангели та Зірки - вони й виявили хто зробив негідний вчинок. Соромно стало Капосниці та Ябіді, зрозуміли вони свою помилку, покаялися, попросили вибачення. Тож Святий Миколай не образився - роздав всім подарунки,  а дітки на знак вдячності  потішили його молитвами, віршиками, танцями та піснями.

                                                              

 

 

Для багатьох мешканців району день Святого Миколая вже невід'ємно пов'язаний з акцією «Святий Миколай іде до сиріт». Аби подарувати свято дітворі, таку акцію спільно організували працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районного об’єднання культури і дозвілля.

У цей день всіх об'єднала велика потреба доброти, тепла, уваги і любові, адже свято підготували для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, а ще охопили категорію дітей, батьки яких загинули, перебувають (були) на Сході України в зоні проведення АТО.

 Святкова зала, різнокольорові прикраси на ялинці, театралізоване видовище - усе це сприяло гарному настрою дітлахів.  Та коли  з’явився сам Миколай – в дитячих очах загорівся вогник, а з залу почулось: «Оце справжній Святий Миколай!». Дітлахи гарно співали Святому Миколаєві пісеньки та розповідали віршики. І ось, нарешті, настав час отримувати подарунки! І все це було так щиро, з неймовірною і неприхованою радістю! Приємно було дивитись на радісні дитячі обличчя та чути їхній веселий сміх. Тож давайте робити щасливими таких діток частіше, аби вони завжди відчували, що потрібні і що про них є кому подбати.

                                   

Переглядів: 731 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz