Середа, 24.04.2024, 18:47
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 25 » Урочистості з нагоди Дня Молоді та Дня Конституції України
16:50
Урочистості з нагоди Дня Молоді та Дня Конституції України

24 червня, в селищі Гоща відбулися заходи, присвячені Дню Конституції України та Дню молоді.

Так, ранкова частина свята розпочалася о 10:00 годині на площі Героїв Майдану зі виставки військової техніки, озброєння, показових виступів військовослужбовців .Гощанці та гості селища мали змогу подивитися показові виступи з тхеквондо та військового оркестру ОК «Захід», а також взяти участь у велопробігу «Діти та молодь за мир».

У другій половині дня розпочалися урочистості з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді. Представників трудових колективів установ та організацій, місцевих мешканців та гостей району привітали голова районної ради Олександр Поліщук і голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук та вручили молодим людям Гощанщини Почесні грамоти обласної та районної державних адміністрацій.

«Щороку кінець червня приносить нам свята, які мають надзвичайне значення для України. Це День Конституції та День Молоді. І напевно це є досить символічно. Адже, молодь – це майбутні творці нашої держави. Сьогодні, я точно переконаний, що завзятість молоді їх патріотизм, нові ідеї та ініціативи вкрай потрібні нашому району і нашій державі. І тому хочу, щоб творчий ентузіазм і бажання бути першими та найкращими, наше молоде покоління щоденно втілювало в життя та в розвиток рідного Гощанського району. З нагоди свята бажаю всім міцного здоров’я і творчого натхнення, миру, радості, любові та затишку в родинах», - зазначив у своєму виступі Олександр Поліщук.

Потому, продовжили концертну програму творчі колективи відділу культури: народне аматорське тріо «Оріанна» (керівник - Оксана Денисюк), народний аматорський інструментальний ансамбль «Колорит» (керівник Дмитра Мазур), народний аматорський вокально-інструментальний ансамбль «Вінес» (керівник – Андрій Сінкевич).

Продовжили концерт учасники талант-шоу - артистів Рівненської обласної філармонії та виступ рівненського гумористичного проекту «Смайл Шоу» і святкова дискотека . Прозвучало багато гарних пісень, з динамічним запалом було виконано ряд інструментальних та хореографічних композицій підготовлених відділом культури та дозвілля райдержадміністрації.

Вітаємо з нагородженням Почесними грамотами районної державної адміністрації кращих молодих працівників культури:

  • Олійник Ірину Миколаївну – бібліотекаря ІІ категорії центральної районної бібліотеки для дітей;
  • Демчук Дарину Юріївну – методиста відділу соціокультурних проблем та інформаційно-методичної роботи Гощанського районного об’єднання культури і дозвілля;
  • Чорноус Олену Леонідівну – керівника народного аматорського драматичного театру Малятинського центру народної творчості та дозвіллєвої роботи;
  • Швороб Ірину Миколаївну - викладача Гощанської школи мистецтв;
  • Вознюка Івана Михайловича – викладача Гощанської школи мистецтв ;
  • Бєсєдіна Олексія Вікторовича - завідувача господарством Гощанської школи мистецтв;
  • Марчука Юрія Вікторовича – методиста відділу соціокультурних проблем та інформаційно-методичної роботи Гощанського районного об’єднання культури і дозвілля;
  • Мазура Дмитра Володимировича – викладача Гощанської районної школи мистецтв.

 

 

Переглядів: 417 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz