Четвер, 28.03.2024, 22:31
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 21 » Відбувся щорічний районний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Веселка Горині»
16:06
Відбувся щорічний районний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Веселка Горині»

     Фестиваль дитячої творчості «Веселка Горині» - свято приємних вражень і незабутніх зустрічей, справжньою окрасою якого є велике сузір’я яскравих і неповторних дитячих талантів. Саме на таких заходах і є можливість для обдарованих дітей заявити про себе та розкрити свої здібності.

      Тож, 20 липня у приміщенні районного центру дітей, юнацтва та молоді і відбувся щорічний районний фестиваль-конкурс дитячої творчості. На конкурсі юні таланти презентували себе у таких номінаціях, як естрадний вокал – соло, дуети, тріо, естрадні вокальні колективи та оригінальний жанр.

    Фестивальна програма тривала більше трьох годин, а юні артисти старалися достойно виступили на районній сцені, адже із заповненої зали за ними спостерігали найрідніші люди – мами й тата, бабусі й дідусі, а також всі бажаючі. Перед виходом на сцену учасники не приховували хвилювання, адже завдяки підтримці аудиторії кожна дитина почувала себе зіркою. Вдало підібрані пісні, вірші, оригінальні костюми захопили присутніх та суддів. До конкурсної програми допускалися діти різних вікових категорій, які представляли майже з усі села району. Серед учасників особливо емоційним був виступ тріо з Терентієва. Найменша його учасниця - п’ятирічна Марійка Гуда, бадьоро виспівувала веселеньку українську пісеньку разом з братиками родини Семещуків - Даниїлом (7 років), а Роман (10 років) ще й хвацько акомпанував на акордеоні. Кожен номер був по-своєму яскравим, так Марія Міна (с. Липки) з перших акордів пісні заявила про високий рівень виконавської майстерності, а щире виконання твору про батьків та чудовий тембр голосу доторкнувся до душі кожного. Тож, жодного сумніву – перше місце! Марія, ще з малечку і донині бере участь у районних святах. Друге почесне місце у номінації «вокал» здобула - Юлія Пацько з Тучина, третє - Оксана Кучинська з Федорівки, а приз глядацьких симпатій отримала - Тетяна Гулько з Тучина. У номінації «оригінальний жанр» - І-ше місце Тетяна Кравчук (с.Симонів), ІІ - Анжела Яремчук (с.Мнишин), ІІІ -  Ярослав Заїка (с. Курозвани).

   За підтримки відділу культури і туризму Гощанської РДА відбулося нагородження переможців дипломами та цінними подарунками.

   Тож, щиро вітаємо переможців та усіх учасників фестивалю! Бажаємо аби Ваша творчість відкрила дорогу у світ мистецтва та досягла великих злетів до зіркових мрій!

Переглядів: 528 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz