П`ятниця, 29.03.2024, 11:17
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Вітаємо переможців проекту «Знай і люби свій край»
13:53
Вітаємо переможців проекту «Знай і люби свій край»

     Завершувальний регіональний етап інноваційного проекту з профорієнтації для учнівської молоді провели у Рівному. Конкурс проходив у трьох номінаціях - «Кращий туристичний маршрут», «Кращий гід-екскурсовод», «Краща PR – компанія». За перемогу вели боротьбу п’ять команд - «Варта» з Рокитнівського району, «Барви Случа» Березнівського, «Вільний вітер» з Гощанщини, «Етноfresh» з Демидівщини та «Рівненські Магеллани» з Рівного.

  Головним переможцем зональних змагань стала команда «Вільний вітер» з Гощанського району.

   Заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко вручила переможцям сертифікат на участь у міжрегіональному проекті «ПрофіКемп», який відбудеться у Херсоні у травні-червні цього року. Команда з Рівненщини буде змагатися із представниками з Львівської, Херсонської та Закарпатської областей. Нагадаємо, профорієнтаційний проект «Знай і люби свій край» розпочався у минулому році. Спочатку учні 7-9 класів досліджували свій рідний край, збирали цікаву інформацію, мандрували туристичними стежками Рівненщини. Команди підготували презентації, де показали туристичну привабливість свого краю, його унікальні природні та культурно-історичні пам’ятки, віртуальні екскурсії туристичними маршрутами, рекламні кампанії свого маршрутного шляху. У листопаді минулого року зональні тури відбулися у Вараші, Костополі, Здолбунові та Дубно. Там визначилися п’ять команд переможців регіонального етапу проекту.

   Загалом проект «Знай і люби свій край» впроваджується, щоб привернути уваги шкільної молоді до туризму як одного з важливих чинників економічного та соціального розвитку як Рівненщини, так і України. Його мета - формування відповідального ставлення молоді до вибору професії, розширення знань про світ професій та спеціальностей, ознайомлення з потребами місцевого та регіонального ринку праці.

Переглядів: 356 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz