Четвер, 28.03.2024, 20:24
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 16 » З благодійним концертом до Острожан
12:43
З благодійним концертом до Острожан

   

         Людська доброта приходить на допомогу без нагадувань і благань,  розділяє і радість, і горе з рідними, друзями та й просто з незнайомими людьми.

       15 лютого, в Острозі відбувся благодійний захід за участю найкращих творчих колективів Гощанщини. Сюди прийшли не тільки насолодитись чудовими виступами творчих колективів, але і допомогти посильними грошовими пожертвуваннями  на лікування - Олександра Марчука  (заступника директора Гощанської районної школи мистецтв,  жителя с. Малинівка.) Медики виявили в нього важку хворобу – «коксартроз тазостегнових суглобів». Однак, з кожної важкої ситуації завжди є вихід. Фахівці шведсько-українського медичного центру «Angelholm» в м.Чернівці запевнили, що вони зможуть допомогти Олександру і він житиме повноцінним життям.

     До речі, це вже не перша благочинна акція по збору коштів, організаторами якої є творчі працівники за покликом душі і готові й надалі допомагати колезі.

      Глядацька зала зібрала чимало мешканців міста і району, в тому числі прийшли учасники АТО, що нині демобілізовані, ветерани - афганці, керівники установ. А святкову програму дарували аматори сцени: народний аматорський вокальний ансамбль «Терен» (керівник – заслужений працівник культури України Анатолій Івасюк), ансамбль української пісні «Барвінок» (керівники А. Івасюк та Л. Калюжна), народний аматорський ансамбль української пісні «Веселі свашки» (керівник Л.Калюжна), народний аматорський театр мініатюр «Ротунда» (керівник Юрій Марчук), народне аматорське тріо «Оріана» та хор викладачів  Гощанської районної школи мистецтв (керівник Юлія Нагурська), інструментальний ансамбль районної школи мистецтв (керівники Олександр Марчук та Дмитро Мазур).

      Зі сцени лунали пісні у виконанні Оксани Денисюк, Руслани Цимбалюк (заступника директора школи мистецтв з навчальної роботи), Володимира Кравчука, аматора сцени з с.Бабин Олександра Мирончука та учениці школи мистецтв Ірини Макаренко (клас викладача Марії Мирончук). Яскравості святу додавали запальні хореографічні композиції  за постановкою Оксани Степанюк. Знайомство з барвистою  музичною палітрою подарував Дмитро Мазур, виконавши попурі на баяні.

      Є миттєвості, які особливо збагачують  душу духовно, однією з таких було  виконання «Молитви» Олександром  Марчуком разом з гуртом «Терен».

       Завершився концерт  щирими  словами вдячності, які вселяють в наші  серця  доброту, притаманну християнам, тепло душі та милосердя.

     Усіх небайдужих людей просимо долучитися допомогою та повідомляємо номер карткового рахунку для перерахування коштів 4149497854445360 в ПАТ Приватбанк смт. Гоща, МФО 833017. Отримувач платежу – Марчук Олександр Миколайович.

 

 

 

                                             

 

Переглядів: 704 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz