П`ятниця, 10.05.2024, 11:44
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 11 » Юлія Карменюк гідно представила на фестивалі Гощанщину.
15:00
Юлія Карменюк гідно представила на фестивалі Гощанщину.

4 – 6 серпня в с.Новомалин Острозького району відбувся молодіжний етнофестиваль «Новомалинська Любава».

Організатори постаралися на славу, запропонувавши на фестивалі для всіх гостей активний відпочинок, освітньо-ігрові програми для дітей, батьків та молоді, виставки майстрів ужиткового мистецтва, майстер-класи, виступи музичних і танцювальних колективів, танці навколо ватри.

Концертна програма цього дня включала виступи музичних колективів нашого регіону, серед яких – Юлія Карменюк гідно представила Гощанщину. Публіка слухала - родинний гурт Швагри мирові, рок-гурт Синтора та інші виконавці. Драйву програмі надав показовий виступ вихованців Нетішинської школи Міжнародної федерації бойового гопака.

Третього дня учасники Проектного табору "фестивалили" на загальній програмі "Новомалинська Любава вітає Вас". Молодь за бажанням мали нагоду взяти участь в різноманітних майстер-класах, серед яких - "Травництво" разом з Galina Kalchuk від National park Dermansko-Ostrozkyi, виготовлення насіннєвих бомб та розпис тіла мехенді від Екоклуб, придбати свищики або власноруч зробити глиняні обереги разом з майстром з Луцька Анатолий Филозоф, попрактикуватись в соломоплетінні з майстринею з Нетішина Valentina Siruk, виліпити горщика на гончарному крузі під керівнитвом гончара з Вілії Віктора Ліщенка, змотати ляльку-мотанку з Оленою Павловською, придбати різноманітні сувеніри та вироби хенд-мейд від Інни Садовської, Даяна Войтко та інших майстрів та майстринь. Завдяки ФГ "Козацька січ" присутні мали змогу покататись на конях туристичним маршрутом національного парку. Характерник Свитовит Голуб, волонтер Проектного табору, проводив оздоровчі практики. Майстер-клас з рукоборства показав шестиразовий чемпіон світу, семиразовий чемпіон Європи, шестиразовий володар Кубка Світу, заслужений майстер спорту Oleg Zhokh.

Переглядів: 387 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz