П`ятниця, 26.04.2024, 18:09
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 22 » На святі у Кузнецовську
15:58
На святі у Кузнецовську

     У суботу, 17 вересня 2016  року,  на гостини до Кузнецовська з’їхалися колективи з усієї області, були і гості із сусідньої держави - Польщі.       Гощанщину ж  представив,  народний аматорський ансамбль «Веселі свашки» районного об’єднання культури і дозвілля.

     Цього дня до уваги гостей та мешканців міста  на головній сцені міста впродовж усього дня танцювали та співали – там вражало глядачів різнобарв'ям талантів обласне свято народної творчості та побуту «Барви Надстир’я».

    Урочиста частина свята розпочалась на головній сцені міста. Вітали присутніх: міський голова Сергій Анощенко, бурмістр міста Волув Даріуш Хмура, народний депутат України Василь Яніцький, голова Рівненської обласної ради  Микола Драганчук та гості із Володимирця, Маневич, Славутича, Луцька та Острога.

     «Веселі свашки» під час виступу виконали вервичку українських пісень та ще й  весело пританцьовуючи під ритмічний мотив. Тож, глядачі не залишилися байдужими, а щедро нагородили їх бурхливими оплесками.

  Святкування  переплелося  заходами по території  міста так, біля  річки Стир  впродовж декількох годин проходили майстер-класи із степ-аеробіки, яскраві показові виступи з вуличних екстримальних видів спорту та сплав річкою Стир від членів клубу «Кузнецовські Запеклі Яхтсмени». Багатолюдно та весело було і у міському парку культури та відпочинку: тут розважали найменших мешканців нашого міста. Для них організували фестиваль «Танцювальний калейдоскоп».  Наймолодші ж мешканці міста віком від 1 до 5 років позмагалися у перегонах «Раллі на тарантасах» на дитячих машинках, самокатах і мотоциклах-толокарах. Діяла фотозона «Я люблю Україну, Я люблю наш край», проходило «Свято мацика» та відбувалася виставка автомобілів ТОВ «Вік-Експо». Окрім цього, на центральній площі міста працював святковий ярмарок народних майстрів, де усі бажаючі мали можливість придбати вироби з лози, глини, аутентичні українські вишиванки та віночки.  А справжньою родзинкою цьогорічного святкування Дня міста стало проведення вже традиційного «Свята хліба», організованого ТДВ «Кузнецовський хлібозавод». Вже вкотре мешканці та гості міста мали змогу помилуватись оригінальними виробами від найкращих майстрів хлібопекарської справи та скуштувати смачну різноманітну випічку. 

Свято  залишило  приємні спогади,  маємо надію, що  творча співпраця з нашими колегами  примножить мистецькі  надбання та збагатить традиції нашого краю.

 

Переглядів: 577 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz