П`ятниця, 26.04.2024, 13:57
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 17 » Районна спартакіада - 2015
16:42
Районна спартакіада - 2015

          Вчора, 16 червня, відбулася І-а районна спартакіада «Марафон бадьорості» серед працівників галузі культури Гощанського району, яка проходила в спортивному комплексі ТзОВ «СГП імені Воловікова», що в с. Горбаків.

Відкриття спартакіади розпочалося колективним виконанням Державного гімну України.

       З вітальним словом до учасників спартакіади звернувся начальник відділу культури і туризму Гощанської районної державної адміністрації Анатолій Івасюк. Він, зокрема, сказав  – що сьогодні працівники культури покажуть що вони не лише вміють організовувати дозвілля, прищеплювати підростаючому поколінню любов до музики, книги – а і самі люблять займатися спортом. І сьогодні головний – не остаточний результат, а бажання кожного з нас власним прикладом долучитися до масових занять спортом. Сьогодні ви всі «артистичні спортсмени», сказав про учасників спартакіади Анатолій Павлович.

         З словами-побажаннями звернувся до спортсменів і головний суддя змагань – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації Володимир Кусік. Незважаючи на те, що Володимир Йосипович перебуває в щорічній відпустці він погодився надати допомогу в організації підготовки та проведення спартакіади. Суддя побажав всім успішних стартів, незгасимого оптимізму та перемог.  

         Серед учасників спартакіади було три команди: «Екстрим» - з представників клубних закладів – капітан команди Неля Лахман (заступник директора районного об’єднання культури і дозвілля, «Вінер» - з працівників публічно-шкільних бібліотек – капітан команди Наталія Січкарук (директор централізованої системи публічно-шкільних бібліотек) і «Музиканти» - з працівників районної школи мистецтв – капітан команди Юлія Нагурська (директор районної школи мистецтв).

Спортивні команди спробували свої сили в шести видах спорту. Найсильнішими в гирьовому спорті, згідно вагової категорії стали: Закліка Віталій, Стахов Сергій та Заїка Олександр – (працівники бібліотек) та Семенюк Павло (працівники клубних закладів).

У грі з шашок перемогу здобули - серед жінок Прокопчук Наталія (публічно-шкільна бібліотека села Посягва), а серед чоловіків - Авер’янов Дмитро (філія районної школи мистецтв в с.Тучин).

Перемогли у грі дартс, серед жінок – Лахман Неля (районне об’єднання культури і дозвілля), а серед чоловіків - Семенюк Павло (районне об’єднання культури і дозвілля).

У рукоборстві, у відповідності до вагових категорій перемогли: Вертепний Андрій (філія школи мистецтв в с.Тучин), Заїка Олександр, Стахов Сергій і Закліка Віталій (центральна районна бібліотека).

Найспритнішими у грі з настільного тенісу стали серед жінок -  Анохіна Інна (клубна установа села Посягва), а серед чоловіків -  Переходько Віктор (центральна районна бібліотека).

У командному змаганні з перетягування линви перемогла команда клубних працівників «Екстрим».

             За кількістю здобутих золотих, срібних та бронзових медалей команда працівників районної школи мистецтв «Музиканти» посіла ІІІ місце, ІІ місце - команда представників клубних закладів «Екстрим», а І-ше місце виборола команда працівників публічно-шкільних бібліотек «Вінер».

            Як на справжніх спортивних іграх всі переможці отримали золоті, срібні або бронзові медалі, грамоти та кубки, а ще – запал  на чергові рекорди в обласній спартакіаді, що відбудеться цими вихідними в Хрінниках.

             Отже, працівники культури району в черговий раз показали своє бажання вміло організовувати дозвілля. Адже спартакіада проходила у вихідний день, а багато хто ще й перебуває в чергових щорічних відпустках – так. як скажімо працівники районної школи мистецтв.

            І на завершення не можна не подякувати тим, хто допоміг в організації і проведенні спартакіади. Це дирекція товариства з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство імені Воловікова» (директор Микола Пилипчук), районна організація профспілки працівників культури (голова ради Юлія Кравчук), районний фонд розвитку культури і мистецтва та Гощанської районної  організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

 

 

 

 

 
 

Переглядів: 802 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz