Субота, 20.04.2024, 13:50
Відділ культури, молоді та спорту Гощанської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
.

Про нас пишуть

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 16 » ВІДБУВСЯ РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ
16:59
ВІДБУВСЯ РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Що ми знаємо про добро? Воно асоціюється в нас із теплом, повагою, терпінням, розумінням та турботою. Багато з нас має сусідів та товаришів, друзів та коханих людей. Всі ми прагнемо отримувати позитивні емоції від оточуючих, але чи даруємо ми самі це добро? Добро, як і зло, має властивість відображатись, як у дзеркалі. Можливо, що людина, яка робить перший крок отримує найбільшу кількість добра: сам вчинок, миттєва подяка, приємні спогади та шанс на добру посмішку чи руку допомоги завтра від того, кому був віднесений твій добрий вчинок сьогодні....

    В складній життєвій ситуації опинився і наш колега - активний учасник аматорської творчості, заступник директора з виховної частини районної школи мистецтв Олександр Марчук. Медики виявили в нього важку хворобу – «кокс артроз тазостегнових суглобів». Однак, з кожної важкої ситуації завжди є вихід. Фахівці шведсько-українського медичного центру «Angelholm» в м.Чернівці запевнили, що вони зможуть допомогти Олександру і він житиме повноцінним життям. Потрібне оперативне втручання по заміні суглобів на обох ногах. Сума за дві операції становить 14200 американських доларів, або ж 355000 грн. Дорого? Звісно…. Але чи є щось дорожче за людське життя, здоров’я, за посмішку щасливої людини? Невже людська доброта вимірюється багатством?  

Тож у суботу, 16 січня за участю аматорських колективів та окремих виконавців районної школи мистецтв, районного об’єднання культури і дозвілля відбувся благодійний концерт «Різдвяне милосердя». Захід пройшов у приміщенні районного об’єднання культури і дозвілля, а зібрані кошти послужать посильною допомогою на проведення складної операції для нашого колеги.

Розпочався концерт прологом різдвяної тематики «Три празники в гості» в постановці народного аматорського хору «Чорнобривці» (керівник - заслужений працівник культури України Леонід Сітовський). Режисер-постановник – Алла Машлай.

Продовжили святкову програму аматори сцени: народний аматорський вокальний ансамбль «Терен» (керівник – заслужений працівник культури України Анатолій Івасюк), ансамбль української пісні «Барвінок» (керівники А. Івасюк та Людмила Калюжна), народний аматорський ансамбль української пісні «Веселі свашки» (керівник Л.Калюжна), народний аматорський театр мініатюр «Ротунда» (керівник Юрій Марчук), народне аматорське тріо «Оріана» та хор викладачів  Гощанської районної школи мистецтв (керівник Юлія Нагурська), інструментальний ансамбль районної школи мистецтв (керівники О.Марчук та Дмитро Мазур).

У виконанні своєрідних «пустотливих овечок» вихованці хореографічного колективу (керівник Алла Цимбалюк) районної школи мистецтв представили під такою назвою сюжетну хореографічну композицію. Своїм дитячим запалом на сцені дивували і «танцюристи» молодшої групи танцювального колективу «Вишеньки-черешеньки» районної школи мистецтв (керівник Оксана Степанюк).

Зі сцени лунали пісні у виконанні учениці школи мистецтв Ірини Попчук (клас викладача Зінаїди Ковальчук), Ірини Макаренко, Маргарити Палейчук (клас викладача Марії Мирончук), викладача сольного співу школи мистецтв Оксани Денисюк, заступника директора школи мистецтв з навчальної роботи Руслани Цимбалюк, аматора сцени з с.Бабин Олександра Мирончука.

Найбільш щемливим моментом концерту було виконання Олександром Марчуком разом з гуртом «Терен» пісні «Молитва»:

«Господи, дай мені сили

Долі стерпіти удари,

Стежку сльозами зросивши

Радість нестиму я в далі.

Господи, дай мені сили

Душі виводить із блуду

Поки я житиму в світі

Вдячний за все тобі буду…»

Від цих слів не зміг втримати сльози чи не кожен глядач концерту…

Адже кожен розумів, що всі ми ходимо під Богом. І кожен з нас по життю повинен нести свій хрест. Адже доля посилає кожному з нас такі випробування, які ми здатні осягнути.

Завершився концерт фінальною піснею «Новий рік прийшов на Україну», яку виконали Р.Цимбалюк, народний аматорський хор «Чорнобривці» та дитячі хореографічні колективи.

Концерт закінчився, але в серці кожного, хто був на ньому присутній ще довго лунали колядки, щедрівки, українські пісні…

За словами організаторів заходу під час концерту було зібрано і передано Олександру Марчуку 9568 грн.

До слова, на сьогодні на картковий рахунок Олександра надійшло майже 115 тис.грн.

Для тих краян, хто має можливість пожертвувати Олександру свою благодійну допомогу повідомляємо номер карткового рахунку для перерахування коштів 4149497854445360 в ПАТ Приватбанк смт. Гоща, МФО 833017. Отримувач платежу – Марчук Олександр Миколайович.

 

 

Переглядів: 1004 | Додав: goscha_kit | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Карта
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
КРАСНОСІЛЬСКІ ВІТРЯКИ
Всеукраїнський фестиваль
народної творчості, історії
та побуту

http://krasnosilvit.at.ua
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz